Odds för kvällens matcher i Allsvenskan

Allsvenskan fortsätter framåt och ikväll ser vi fram emot fyra möten och trevliga spelmöjligheter till bra odds.

Första matchen ut är GAIS som tar sig an Trelleborg på hemmaplan. Det är bra odds på båda lagen vilket gör det svårtippat. Följande toppodds går att hitta på matchen.
1: 2,40 – :Expekt:
X: 3,35 – :Unibet:
2: 3,10 – :bet365:

Match nummer två ut ikväll är den mellan Gefle och Djurgården. Skall Djurgården få ordning på sitt spel och ta tre viktiga poäng? Bästa odds för matchen;
1: 2,15 – :Unibet:
X: 3,43 – :Eurobet:
2: 3,75 – :Centrebet:

Vidare in i omgången tittar vi på oddsen för matchen mellan Hammarby och Helsingborg på Söderstadion. Helsingborg har ett bra flow efter fina resultat ute i Europa och kan nog plocka hem en bortaseger mot stockholmarna.
1: 3,00 – :Eurobet:
X: 3,20 – :Expekt:
2: 2,45 – :Canbet:

Slutligen tittar vi också till oddsen på kvällens sista match som går mellan Örebro och Örgryte. Ett lag som överraskat och ett lag som har underpresterat. Kommer det tre poäng ikväll Örgryte? Knappast.
1: 1,70 – :Unibet:
X: 3,75 – :Eurobet:
2: 6,00 – :Expekt:

Oddsen är hämtade från spelbolagen den 3 augusti 2009

Hoppas något spel skall passa den spelsugne. Lycka till!

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 3 augusti, 2009