Odds för Superettan ikväll!

Dagens fotboll bjuder på skönlir från Superettan. Två matcher varav en går på tv4sport så vi skall kunna njuta av spelet och inte bara resultatet. Henke Larssons Landskrona får besök av Falkenberg och Ljungskile tar emot Giffarna Sundsvall.

Landskrona – Falkenberg

I västkustdrabbningen mellan Landskrona Bois och Falkenbergs FF är det två lag med bra mycket sämre placering än vad som väntades som möts. Landskrona med sin super-tränar-värvning genom Henrik Larsson ligger endast på en 11:e plats medan Falkenberg har det tuffare än så och hittas inte förrän på plats 14. Skåningarna inledde starkt mot Sundsvall men har sedan första matchen inte haft annat än förluster och oavgjorda matcher. Det kan vara läge för en seger idag. Falkenberg har en seger och en oavgjord på de senaste matcherna så lagen är snarlika i sina resultat. Vi tror emellertid på att hemmaplan avgör för Landskrona och om vi skall spela med någon form av gardering så får det bli ett X.

Ljungskile – Sundsvall

TV-matchen för aftonen är Ljungskile mot Sundsvall och den går på tv4sport. Sundsvall har placerat sig på en 7:e plats och har på de senaste fem matcherna två vinster och två oavgjorda tillsammans med en förlust. Ljungskile har tre oavgjorda och en vinst men känns ändå som att de är på gång. Hemmaoddset är lockande och kommer troligtvis kombineras med Landskrona.

Matchodds

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 11 maj, 2010