Odds inför kvällens matcher i La Liga

Sporting Gijon – Villareal

TV:18:00

7:an i tabellen Sporting Gijon tar sig an 11:an Villareal på hemmaplan och det är en oviss match vi har att vänta oss. Sporting Gijon har ingen förlust på de senaste fem matcherna medan Villareal kommer med flera segrar på den fem senaste matcherna. Dessutom har man fullständigt öst in mål i sina matcher vilket gör att oddsen talar mer för Villareal än Sporting Gijon. 1:an kan vara läge för den som vågar men en gardering skulle kunna vara lämplig.

Valencia – Real Mallorca

TV: 20:00

Odds:1,55 – 3,75 – 6,25 expekt

Den här matchen talar oddsen oavkortat till Valencias fördel. Laget som förväntas ta tredjeplatsen efter de två jättarna har haft en hyfsad start på säsongen och återfinns på plats fyra i tabellen, endast ett poäng efter trean Sevilla och två poäng efter tvåan Real Madrid. Mallorca har spelat bra fotboll och har ett par bra resultat med sig in i matchen. Valencia borta blir dock för svårt och 1:an är given.

Sevilla – Malaga

TV: 22:00

Kvällens mest skilja odds går till matchen mellan Sevilla och Malaga. Det är inte många som tror på Malaga i mötet och Sevilla har en mycket bra säsong på gång och återfinns som tidigare nämnt på tredje plats. Malaga är jumbolag och har endast en seger på de totalt 11 spelade. Att andra vinsten kommer på bortplan mot Sevilla är föga troligt.

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 28 november, 2009