Odds med fokus på Allsvenskan

Helgen bjöd på spännande resultat i året Allsvenska. Kalmar tappar i toppen medan Göteborg drar ifrån. Djurgården visar livstecken och Örebro är på allvar på väg in i toppstriden. Ikväll slutförs omgången med två nya matcher som givetvis är spelbara!

Den första matchen ikväll är den mellan Malmö FF och IF Elfsborg som spelas på Swedbank Arena i Malmö. Skåningarna går in i matchen med blandade resultat. Visserligen vann de senaste mot Djurgården men har också en förlust mot Örgryte och en oavgjord mot Helsingborg i bagaget. Elfsborg har inte heller speciellt mycket att komma med då de under de senaste matcherna har tappat i toppen. Den svidande förlusten med 4 – 0 mot ärkerivalerna Göteborg sitter nog fortfarande kvar i många spelares huvuden. Elfsborg är tvingade att vinna för att hänga på i toppen och kan med det kravet också bli sämre på plan. Malmö har ett oerhört högt hemmaodds vilket kan vara läge att spela på om man är djärv. Annars är krysset lockande.

Malmö vs Elfsborg

1: 3,35 – :bwin:
X: 3,35 – :Unibet:
2: 2,30 – :Canbet:

Den andra matchen för att fullända omgången är den mellan AIK och Örgryte. Lite som David mot Goliat. Örgryte har haft en otroligt tuff säsong men har kommit igång något under de senaste matcherna med bland annat vinst mot Halmstad i senaste omgången. AIK har gått som tåget och ser mycket starka ut och är garanterat en kandidat till guldet. Att Örgryte slår AIK på Råsunda är föga troligt och därför finns det inget annat än att satsa pengarna på AIK som ändå har ett spelvärt hemmaodds.

AIK vs Örgryte

1: 1,42 – :Betsson:
X: 4,50 – :Ladbrokes:
2: 9,00 – :Ladbrokes:

Lycka till!