Odds Onlines besökare gillar Svenska Spel

:svenskaspel-logo:Undersökningen är visserligen inte statistsikt säkerhetsställd. Men den ger ändå en vink om vilka spelbolag som är populärast bland spelarna. Och går man efter resultatet i Odds Onlines undersökning är svaret Svenska Spel.

Statliga :svenskaspel: får 36 procent av rösterna i omröstningen där totalt 116 personer deltagit. Detta trots att man många gånger inte kan matcha övriga spelbolags odds och utbetalningsnivåer.

Anledningen går naturligtvis att spekulera i, men :svenskaspel: lockar fortfarande många spelare. Det är helt klart. En anledning är förmodligen att man har ett starkt inarbetet varumärke som gör att många spelare är det statliga spelbolaget trogna. En annan är att man ger mycket tillbaka till det svenska föreningslivet.

Bland övriga spelbolag fick :unibet: flest röster. Inte så konstigt kanske då de varit med länge på den svenska spelmarknaden. :Unibet: fick 20 procent av rösterna.

Andra starka spelbolag i Sverige som också hamnar högt i undersökningen är :Betsson: och :Expekt:. Läs mer om spelbolagen på Odds Onlines recensionssida.

Vilket spelbolag spelar du på?

* :svenskaspel: (36%, 42 Röster)
* :Unibet: (20%, 22 Röster)
* bet365 (11%, 13 Röster)
* :Expekt: (11%, 13 Röster)
* :Betsson: (11%, 12 Röster)
* :bwin: (5%, 6 Röster)
* :Betfair: (3%, 3 Röster)
* :Betway: (2%, 2 Röster)
* :Ladbrokes: (1%, 1 Röster)