Oddsen inför dagens semifinaler i Handbolls-VM

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I dag är det dags för semifinalerna i Handbolls-VM och nu ska det avgöras vilka två lag som tar sig vidare till finalen. Kollar man på oddsen från spelbolagen väntas hemmanationen Spanien samt Kroatien göra upp om VM-titeln.

Inför Kroatien – Danmark

Matchstart: 19:15
TV: Tv4 Sport
Odds 1-X-2: 2.45 – 7.70 – 1.83 (Nordicbet)

Kroatien klar favorit mot Danmark

Kroatien stod för en stark insats när man besegrade de tvåfaldiga VM-mästarna Frankrike med hela 30-23 i kvartsfinalen. Kroatien kommer nu att möta Danmark i dagens semifinal. Ett Danmark som hade det tufft mot Ungern men som till slut kunde ta hem segern med 28-26. Det gäller nu för danskarna att vara på tårna i dagens semifinal speciellt med tanke på att Kroatien är favorit i mötet till oddset 1,83 gånger pengarna hos bland annat Nordicbet.

Inför Spanien – Slovenien

Matchstart: 19:15
TV: Tv4 Sport
Odds 1-X-2: 1.18 – 13.00 – 6.25 (Nordicbet)

Hemmanationen väntas få en enkel resa i semifinalen mot Slovenien

Spanien tog sig vidare till semifinalen genom att besegra Tyskland med 28 – 24 i kvartsfinalen. Detta trots att man låg under med två bollar i halvtid. Även Slovenien hade det tufft i sin kvartsfinal och vann med uddamålet trots att Ryssland fick mängder med utvisningar, och till och med tre röda kort. Men Slovenien kunde hålla undan och har nu en oerhört svår uppgift i semifinalen mot hemmanationen som är stor favorit hos spelbolagen. Och bland annat ger Nordicbet 1,18 gånger pengarna vid en spansk hemmaseger.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 januari, 2013