Oddsen inför Oscarsgalan 2014

Natten till måndag, svensk tid, är det dags för Oscarsgalan 2014 och kollar man på oddsen från spelbolaget Unibet så är filmen ”12 Years a Slave” stor favorit att ta emot en oscar för 2013-års bästa film.

”12 Years a Slave” väntas ta hem en Oscarsstatyett för årets film under 2013, det tror i alla fall spelbolaget Unibet som ger låga 1,22 gånger pengarna om du skulle satsa på den filmen som vinnare.

Andra intressanta kategorier och favoriter är Alfonso Cuarón som väntas ta hem kategorin ”Bästa Regi” för filmen Gravity till det låga oddset 1,03 gånger pengarna. I kategorierna bästa manliga huvudroll är Matthew McConaughey, i filmen Dallas Buyers Club, favorit till oddset 1,18 och för bästa kvinnliga hududroll Cate Blanchett, i filmen Blue Jasmine, till låga 1,03 gånger pengarna.

Norden har ett inslag i årets Oscarsgala med den danska filmen ”Jakten” som bästa utländska film. Ett spel på Jakten som vinnare i den kategorin ger oddset 5,00 hos Unibet, dock är det ”Den stora skönheten” som väntas vinna priset till det låga oddset 1,16.

Fler odds på Oscarsgalan 2014 hittar du här

Oscarsgalan 2014 kommer att pågå under natten till måndagen och är du intresserad av att följa galan så kommer den att sändas i Kanal 9.