Oddsen på JVM och så går det för Sverige

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.
JVM oddsen och favoriterna

Efter en rad år utan medalj så tog småkronorna ett silver i fjolårets upplaga av JVM, slagna av Kanada i finalen. Inför årets upplaga så talar oddsen återigen till Kanadas fördel nu när turneringen spelas på hemmais.

Småkronorna hade i ett stjärnspäckat lag i fjol med spelare som Rasmus Dahlin, Lias Andersson, Elias Pettersson och Alexander Nylander som alla spelar i NHL nu ett år senare. Men i finalen så blev det ändå förlust mot ärkerivalen Kanada.

Årets turnering kommer nu att spelas på kanadensisk is, i Vancouver och Victoria, och det talar givetvis för att hockeytokiga Kanada återupprepa bedriften.

Relativt högt odds på hemmanationen Kanada

Att Kanada vinner årets turnering talar inte minst oddsen från LeoVegas för. Ett spel på Kanada ger just nu 2,05 gånger pengarna. Ett relativt högt odds som är intressant på hemmanationen. USA är andrahandsfavoriten hos spelbolaget till oddset 4,10. Ryssland och Sverige får därmed räknas som outsiders då LeoVegas ger hela 7,50 respektive oddset 8,00 att ta hem turneringen.

Spela på din favorit hos LeoVegas här

Sverige möter Finland i premiären

Sverige kommer att tampas med USA, Slovakien, Kazakstan och Finland i grupp B. Småkronorna kommer att möta Finland i premiären och matchstart är 04:30 natten till torsdagen den 27:e december.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 december, 2018