Oddsen talar för att Skottland inte blir självständigt

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Idag ska skottarna rösta om självständighet och därmed bryta från Storbritannien. Trots att Ja-sidan har fått ett stort stöd den senaste tiden ger spelbolaget Unibet högt odds för ett ja.

Det är ett splittrat Skottland som idag samlar sig för att rösta om självständighet från Storbritannien. 97 procent av befolkningen sägs rösta i valet och inte förarens hade nej-sidan ett starkt stöd. Tre opinionsmätningar visar att nej-sidan har 52 procents stöd medan ja-sidan har 48 procent. I de tre mätningarna är de osäkra väljarna borträknade som är en stor grupp på mellan 6-14 procent.

Ett ja i valet skulle innebära ekonomiska och politiska konsekvenser som är svåra att förutspå. Många analytiker räknar kallt med att nej-sidan vinner och det tror också spelbolaget Unibet som ger låga 1,17 gånger pengarna vid ett nej. Ett ja ger just nu hela 5,00 och med tanke på den osäkra utgången är det ett oerhört intressant spel.

Oddsen på att Skottland bli självständigt

Ja: 1,17
Nej: 5,00

Spela på valet hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 september, 2014