Oddsen talar för Chelsea

:unibet-logo:På lördag drar ligornas liga – Premier League – igång. I premiäromgången ställs förra säsongens ligavinnare Chelsea mot nykomlingen West Bromwich och mycket talar nu för att londonlaget tar hem den åtråvärda Premier League-trofén även denna säsong. Detta enligt spelbolaget Unibets odds, som också pekar på att Manchester United åter igen får nöja sig med andraplatsen.

– Chelsea har även denna säsong ett väldigt starkt lag på pappret. Det lag vi ser som starkast kandidat till att göra upp om förstaplatsen är Manchester United som traditionsenligt har en stark och bred trupp, säger Unibets PR-chef Andreas Slätt.

På den förhatliga femteplatsen, som innebär att man precis går miste om en Champions League-plats, hamnar Liverpool. Åtminstone om man får tro oddsen, som sätter laget som femtefavorit till att ta hem ligatiteln.

– Liverpool hade en tuff fjolårssäsong, nu har laget värvat rutinerade Joe Cole som kan bidra till stabilitet på mittfältet. Men lagets eventuella framgångar vilar främst på Gerrard och Torres, säger Andreas Slätt.

Vinnare Premier League

*odds från :unibet:
Chelsea – 2,50
Manchester U – 3,25
Manchester City – 6,00
Arsenal – 7,00
Liverpool – 14,00
Tottenham – 40,00
Everton – 100,0
Aston Villa – 250,0