Oddset Hockey Games: Sverige – Finland

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

I dag möter Tre Kronor Finland i den sista matchen i Oddset Hockey Games. Oavsett utfall kommer Sverige att sluta sist i turneringen.

Matchstart: 17:00
TV: Svt1
Odds (1-X-2): 2.30 – 4.25 – 2.45 (Paf)

Efter en usel start på Oddset Hockey Games, mot Tjeckien, gjorde Tre Kronor en bättre match mot Ryssland senast. Det räckte dock inte hela vägen och Ryssland vann komfortabelt med 4-1. Och i dag möter man Finland i den sista matchen vid klockan 17:00. Ett Finland som förlorade på övertid mot Ryssland och vann över Tjeckien med 3-0. Det är dock viktigt att Sverige visar upp ett fungerande spel och skaffar sig självförtroende och ett bra avslut på denna turnering, som varit en besvikelse.

Det väntas bli ett jämnt möte mellan lagen men med en knapp fördel till Tre Kronor om man kolla på oddsen från spelbolaget Paf. Ett spel på Sverige som vinnare av mötet ger 2,30 gånger pengarna och 2,45 om Finland skulle vinna.

Fler odds inför detta möte hittar du nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 februari, 2013