Ödesmatch för AIK

:ladbrokes-logo:Två allsvenska matcher står på programmet ikväll. Örebro tar emot Trelleborg åp Behrn Arena medan krisdrabbade AIK spelar en riktig ödesmatch hemma på Råsunda mot nykomlingen Åtvidaberg. Ladbrokes tror på hemmasegrar.

Örebro-Trelleborg 1,65-3,60-5,00

Örebro är starka hemma på Behrn Arena där de gärna har ett kraftigt bollinnehavsövertag och försöker utnyttja konstgräsets fart. Stackars Trelleborg måste börja vinna snart och ser säkert fram emot uppehållet där de får slicka sina sår. Kommer Örebro upp i normal standard vinner de, men deras ojämna uppträdande får ettan att vara osäker. Trelleborg ses med viss skrällchans.

AIK-Åtvidaberg 1,70-3,50-4,75

Oerhört viktigt möte för bottenstriden. AIK hade absolut ingenting att säga till om på Borås Arena. 4-0 i baken var snälla siffror för Solnalaget. En man utvisad tidigt och sedan var den dagen förstörd. Återigen ommöbleringar i försvaret, ett försvar som såg virrigt ut redan i Borås. Åtvidaberg kommer säkerligen lämna över bollinnehavet till Gnaget och satsa på omställningar. Att det blir målsnålt och krampaktigt över hela banan är ingen vild gissning.