Ola Andersson tror på United i helgen

:betsson-logo:Ola Andersson – Fotbollsexpert på Betsson – har tagit ett ordentligt grepp om toppmatcherna i toppligorna i Europa i helgen. Ola tror att Manchester United kopplar greppet om ligatiteln i England i helgen. Ola tippar även La Liga och Serie A.

Vi börjar med den dramatiska guldstriden i Premier League där det står mellan Chelsea och Manchester United.

Chelsea har en svår bortamatch uppe på Anfield Road mot ett Liverpool som i och för sig stått för en svag säsong, men som säkerligen är intresserade av avsluta säsongen på bästa sätt. Även om det skulle innebära att Manchester United vinner ligan.

Ola Andersson tror dock också att Chelsea kan få problem och tippar oavgjort.
– Jag tror Chelsea kan få problem på samma sätt som för Tottenham för två omgångar sedan. Mitt speltips: 1-1

Däremot tror Ola på seger för United, som alltså kommer vara i förarsätet om tipsen går in.
– Sunderland behöver inte alls skämmas för sin säsong, 10:e plats är MVG för vara Sunderland. Formen är god, tre vinster på fyra senaste matcherna, däribland 3-1 mot Tottenham är imponerande. Man U är dock ett nummer för stort och med tanke på att Chelsea bara kryssade mot Liverpool dagen innan – ger Man U tändvätska att köra över Sunderland, kanske inte målmässigt men i alla fall spelmässigt. Mitt speltips: 0-2

På :Betsson: hittar du även Ola Anderssons spelförslag i spanska La Liga och italienska Serie A. Dessutom bjuder han på ett litet tips i den mycket viktiga matchen mellan Manchester City och Aston Villa, en match som avgör vilket av lagen som gör upp med Tottenham om den attraktiva fjärdeplatsen.

Besök Betsson och läs Olas analyser och spelförslag!

< ?php $bet_obj_array = array(15024,15026,15021,15001,14995,15032,15034); include("oddsjamforelse/templates/odds_match.php"); ?>