bet365

OS-fotboll herrar: Japan – Sverige

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.

I natt ska Sveriges fotbollsherrar spela sin sista match i gruppspelet i Rio och för motståndet står Japan. Sverige måste vinna matchen om man ska ta plats i slutspelet, dock talar oddsen till Japans fördel. 

Matchstart: 00:00
TV: TV3, Viasat Sport, Viasat OS 3
Livestream: Viaplay

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,85 – 3,80 – 3,90
Vinner matchen (1-2): 1,40 – 2,95
Över/under 2,5 mål: 1,58 – 2,38
Att båda lagen nätar: 1,55 – 2,40

Odds från LeoVegas >

Efter ett starkt kryss mot Colombia i den första matchen så stod de svenska herrarna för en svag insats när man förlorade mot Nigeria med 0-1 i den föregående omgången. Detta innebär att man nu måste vinna nattens sista gruppspelsmatch mot Japan för att ha en chans att gå vidare till slutspelet. Japan har i detta gruppspel förlorat mot Nigeria, efter en målfest, för att sedan kryssa mot Colombia och är även de piskade att ta tre poäng.

Vinst mot Japan är ett måste om Sverige ska ta sig vidare, men Sveriges öde hänger även på hur det går i mötet mellan Colombia och redan slutspelsklara Nigeria. Blir det seger för Colombia har inte Sverige längre någon chans att gå vidare.

Ett fysiskt starkt Nigeria passade inte Sverige något vidare. Japan är inte lika starka fysiskt men bollskickliga vilket passar Sverige bättre.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är de inte på Sveriges sida och Unibet håller Japan som klar favorit till oddset 1,85 medan ett spel på Sverige ger 3,90 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 augusti, 2016