OS-fotboll herrar: Japan – Sverige

I natt ska Sveriges fotbollsherrar spela sin sista match i gruppspelet i Rio och för motståndet står Japan. Sverige måste vinna matchen om man ska ta plats i slutspelet, dock talar oddsen till Japans fördel. 

Matchstart: 00:00
TV: TV3, Viasat Sport, Viasat OS 3
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,85 – 3,80 – 3,90
Vinner matchen (1-2):1,40 – 2,95
Över/under 2,5 mål:1,58 – 2,38
Att båda lagen nätar:1,55 – 2,40

Odds från LeoVegas >

Efter ett starkt kryss mot Colombia i den första matchen så stod de svenska herrarna för en svag insats när man förlorade mot Nigeria med 0-1 i den föregående omgången. Detta innebär att man nu måste vinna nattens sista gruppspelsmatch mot Japan för att ha en chans att gå vidare till slutspelet. Japan har i detta gruppspel förlorat mot Nigeria, efter en målfest, för att sedan kryssa mot Colombia och är även de piskade att ta tre poäng.

Vinst mot Japan är ett måste om Sverige ska ta sig vidare, men Sveriges öde hänger även på hur det går i mötet mellan Colombia och redan slutspelsklara Nigeria. Blir det seger för Colombia har inte Sverige längre någon chans att gå vidare.

Ett fysiskt starkt Nigeria passade inte Sverige något vidare. Japan är inte lika starka fysiskt men bollskickliga vilket passar Sverige bättre.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är de inte på Sveriges sida och Unibet håller Japan som klar favorit till oddset 1,85 medan ett spel på Sverige ger 3,90 gånger pengarna.