Oscarsgalan: DiCaprio favorit att ro hem en statyett

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Söndagen den 28 februari ska Oscarsgalan gå av stapeln och alla de nominerade är nu framtagna. Spelbolagen har plockat fram sina favoriter i respektive kategori och en av de stora förhandsfavoriterna är Leonardo DiCaprio.

DiCaprio tar äntligen hem en Oscars – om vi ska tro Unibet

Leonardo DiCaprio har vunnit flera utmärkelser för sin insatser på vita duken men han har aldrig vunnit en Oscar. Men inför årets Oscarsgala så tror spelbolaget Unibet att det blir DiCaprios tur att äntligen ta hem en statyett för sin insats i filmen ?The Reverent?. Spelbolaget ger i skrivandets stund låga 1,08 gånger pengarna på att DiCaprio vinner i kategorin ?Bästa manliga huvudroll?.

Ovisst i kategorin bästa film

I den mest prestigefulla kategorin ?Bästa film? är Unibet dock inte lika säkra på vilket bidrag som kommer att ta hem en Oscarsstatyett. Unibet har två förhandsfavoriter i denna kategori de två verklighetsbaserad filmerna ?The Big Short? till oddset 2,00 och ?Spotlight? till oddset 2,75 gånger pengarna. Därefter ger ett spel på The Revenant oddset 4,50 och The Martian 21,00 gånger pengarna

Två svenska nomineringar – men oddsen talar inte för en statyett

I år har vi två svenska nomineringar Alicia Vikander i kategorin ?Bästa kvinnliga biroll? för sin insats i ?The Danish Girl? och Hundraåringen i kategorin ?Bästa smink?. Vikander har störst chanser att vinna en Oscar enligt Unibet till oddset 3,50 men i samma kategori väntas Rooney Mara vinna till oddset 1,55. Hundraåringen har både Max Max: Fury Road och The Revenant i samma kategori och är en rejäl under dog till oddset 16,00 gånger pengarna.

Spela på Oscarsgalan hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 januari, 2016