Oscarsgalan: Oddsen och favoriterna

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Oscarsgalan 2022 - odds, favoriter, kategorier

Hollywoods grandiosa gala, Oscarsgalan, kommer att gå av stapeln natten till måndag och enligt färska odds från Unibet så kommer filmen ”Nomadland” att ta hem de två tyngsta kategorierna.

För Chloé Zhaos film ”Nomadland” blev det storslam på Baftagalan och när Oscarsgalan får av stapeln nu i helgen så väntas det att bli en ny succé.

Nomadland är nämligen storfavorit i flera kategorier. Framförallt väntas filmen vinna den mest prestigefulla kategorin ”bästa fillm” och spelas nu till låga 1.15 gånger pengarna. Ett ännu lägre odds ges Chloé Zhao att vinna för ”bästa regi”, en annan tung kategori, till ännu lägre 1.03 gånger pengarna hos spelbolaget. Andra kategorier som Nomadland väntas ro hem är bland annat ”bästa foto” och ”bästa manus efter förlaga”.

Filmen ”Promising Young Woman”, med Carey Mulligan i huvuddrollen, sticker också ut i oddslistorna hos Unibet. Och är favorit att vinna både kategorin ”Bästa originalmanus” till oddset 1.12 och ”bästa kvinnliga huvudroll”, dock till relativt höga 2.25 gånger pengarna.

Se fler odds från Unibet nedan på Oscarsgalan. Oddsen uppdateras löpande och kan därmed skilja sig från texten ovan.

Oscarsgalan kommer du att kunna följa i TV4play från 22:30, på söndag, och sedan från 00:20 i TV4.

Oddsen på Oscarsgalan 2021

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 april, 2021