Paf har oddsen på de hetaste ?Silly Season?-ryktena

:paf-logo:Det går inte många minuter mellan ryktena denna sista transfervecka i Europa. Paf har oddsen på vilka som stannar och vilka som byter klubb.

Ett av de hetaste ryktena de senaste veckorna är Luis Suarez eventuella övergång till Liverpool. Ajax uruguanska världsspelare har gjort hela 110 mål på 154 matcher för Ajax sedan 2007 och har länge varit ett hett villbråd för storklubbar i hela Europa.

– Nu skall det mycket till om Suarez inte skall Skriva på för Liverpool, säger Pafs oddssättare Johan Småroos. Liverpool verkar ha vunnit den sista dragkampen med Tottenham och Suarez själv har ställt sig positiv till en flytt till Pool.

Comeback för Nistelrooy

Real Madrid har anfallskris sedan deras Argentinske storskytt Gonzalo Higuain blivit skadad. Karim Benzema köptes visserligen in för dyra pengar för två år sedan men har fortfarande inte tränare Mourinhos förtroende. Ruud van Nistelrooy pekas ut för en comeback i det stjärnspäckade spanska laget.

– Benzema passar helt enkelt inte in i Mourinhos planer, säger Pafs Johan Småroos. Mourinho vill ha en utpräglad sniper och då skulle Nistelrooy passa ypperligt, säger Småroos. Att Nistelrooy också spelat i Real skulle underlätta en eventuell affär.

Veckans galnaste

Zlatan Ibrahimovic går från klarhet till klarhet och jämförs redan med en av de största någonsin i AC Milan, Marco van Basten. Ändå placerar rykten honom i Real Madrid och en återförening med tränaren José Mourinho från Intertiden.

– Detta måste vara veckans mest galna rykte, säger Pafs Johan Småroos. Visst, Zlatan trivdes ypperligt med Mourinho, men det är nog det ändå som talar för en flytt. Milan behandlar Zlatan som den kung han vill vara så prislappen skulle bli utomjordisk. Dessutom har Zlatan och hans familj redan provat på Spanienäventyret och blir nog hellre kvar i Italien.
 
Paf erbjuder 100 gånger pengarna  om Zlatan trots allt skulle byta klubb i Januari. Det oddset och många fler hittar du på www.paf.com:
 
Transferfönstret ?Silly Season? stänger 31 Januari.

Kommer Luis Suarez (Ajax) att byta klubb före den 1 februari 2011?
Ja 1,15
Nej 5,00
Kommer Ruud Van Nistelrooy (Hamburg) att byta klubb före den 1 februari 2011?
Ja 1,85
Nej 1,85
Kommer Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) att byta klubb före den 1 februari 2011?
Ja 100,00