Penguins favorit till tredje raka NHL-titeln inför nattens premiär

I natt är det äntligen dags för en ny NHL-säsong att dra igång. Pittsburgh Penguins är tvåfaldig regerande mästare och är spelbolagens favorit att ta den trippel inget lag lyckats med på 35 år.

Det var 35 år sedan ett NHL-lag vann tre raka Stanley Cup-finaler och Pittsburgh Penguins har denna säsong möjlighet att ändra på det med två raka titlar i bagaget.

Med en stark försäsong i ryggen och med ett fortsatt starkt lag på pappret så är Penguins återigen favorit att ta hem Stanley Cup-titeln. Spelbolaget Unibet har Pittsburgh Penguins högst upp på sin vinnarlista men till det relativt höga oddset 8,00.

Unibets andra vinnarfavorit är Edmonton Oilers, med Connor McDavid och Leon Draisaitl i spetsen, till 12,50 gånger pengarna. Därefter är det Tampa Bay Lightning och Washington Capitals som framhävs av Unibet och båda ges 12,50 gånger pengarna.

Fjolårets finalist Nashville Predators hittar vi längre ned i Unibets oddslista till 16,00 gånger pengarna.

Vinnaroddsen på NHL hittar du här

Oviss premiär

Först ut i nattens premiär är Winnipeg Jets – Toronto Maple Leafs som möts vid 01:00, med en oviss utgång enligt om man kikar på oddsen. Därefter är Pittsburgh Penguins klar favorit hemma mot St Louis Blues, en match som drar igång vid 02:00.

I nattens två senare matcher vid 04:00 och 04:30 är Edmonton Oilers favorit hemma mot Calgary Flames och San José Sharks är favorit hemma mot Philadelphia Flyers.

Kika in oddsen på alla matcher i NHL