Play In: Avgörande returer

I kväll är det returer i Play In till SM-slutspelet. HV71 och Linköping vann de två första matcherna i övertygande stil och nu gäller det för Leksand och MODO att tvinga fram en tredje och avgörande match i respektive möten.

Linköping vann den först Play In-matchen mot MODO hemma i Cloetta Center med övertygande 4-0. I kväll är därmed MODO piskade att vinna returer och tvinga fram en tredje match. Detsamma gäller för Leksand som förlorade mot HV71 med 2-4 och måste därmed också vinna kvällens retur på hemmais.

Tittar man på oddsen från William Hill är det kvällens hemmalag som är knappa favoriter och ett spel på att Leksand tar revansch mot HV71 ger oddset 2,40 och ett spel på att MODO tvingar fram en tredje och avgörande match mot Linköping ger oddset 2,45 gånger pengarna hos William Hill.

Så det är två högintressanta matcher som vi har att följa i kväll!

Oddsen inför kvällens returer i Play In

Matchstart 1 X 2
19:00 Leksand  –  HV71 2,40 3,80 2,55
19:00 MODO   –  Linköpings HC 2,45 3,80 2,50

Oddsen hittar du hos William Hill

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 mars, 2014