Polen favoriter mot Sverige enligt oddsen

:unibet-logo:Sverige förlorade lite oväntat premiären i Handbolls-EM mot Slovenien efter att ha tappat en klar ledning från den första halvleken. Nu krävs seger i kvällens match mot svårspelade Polen. Och oddsen talar emot Sverige.

Spelbolagen tror att Sverige åker på sin andra raka förlust ikväll. Polen slog tillbaka Tyskland i sin premiär och blir en svår nöt att knäcka för firma Olsson/Lindgren.

Det som talar för Sverige är förstås att man spelade bra så länge man spelade igår. Matchen var länge Sveriges men i samma stund som man började slappna av bjöd man in slovenerna i matchen igen.

– Vi har allt i våra egna händer och jag har inte en aning om vad som händer i andra halvlek. Vi tappar fokus bakåt. Vi är två olika lag som hade var sin halvlek, sa en besviken svensk målvakt i form av Dan Beutler till TV4 efter matchen.

Ikväll är det dock nya tag som gäller. Polen är ett mycket kompetent lag och mot Tyskland var det målvakten Slawomir Szmal och den välväxte storskytten Karol Bielecki som dominerade.

I Sverige blir skyttar som Kim Andersson och Oscar Carlén extra viktiga då Szmal anses som en av de bästa målvakterna i närspelet.

Polen – Sverige 1,47 – 10,50 – 3,20

*odds från :unibet: