bet365

Powerplay 20/10 – speltips & spelförslag

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Oddset Powerplay - resultat, speltips, kupong, förslag

I fredagens Powerplay ligger det 250 000 extra i potten med matcher från HockeyAllsvenskan och HockeyEttan. Häng med så tar jag dig igenom min kupong med 108 rader och tankar om varje match.

Kupong & speltips på Powerplay 20/10

AIK – Mora 1×2

Jag tycker AIK har potentialen att nå topp 6 med den trupp som de har och att det därmed finns mer att hämta. Och senast så förlorade de mot Karlskoga, trots ett starkt poweplay. Mora, med en imponerande Ignatjew, har vunnit fem matcher i rad vilket talar starkt till deras fördel. Svårtippad match, jag helgarderar.

Bik Karlskoga – Björklöven 1×2

Björklöven imponerade hemma mot Nybro och Karlskoga har börjat återhämta sig och vann nyligen mot AIK. Trots Björklövens starka form tror jag inte att de kommer att ha det lätt. Jag helgarderar även denna.

Östersund – Brynäs 2

Brynäs vinst mot Djurgården var otroligt underhållande, men de har fortfarande problem i försvaret. Östersund gjorde en bra insats mot Almtuna, men försvarsmisstag kostade dem. Jag tror inte att Östersund har vad som krävs för att stoppa Brynäs, spikar tvåan.

Almtuna – Nybro 12

Almtuna hade tur i sin senaste match men har en stigande form. Nybro, å andra sidan, har förlorat två matcher i rad med 0-5, vilket måste vara otroligt påfrestande. Allt talar för Almtuna här och jag spikar ettan men har en känsla av att Nybro kan studsa tillbaka efter att ha inlett säsongen strålande. 1-2

Västervik – Södertälje X2

Västervik ligger nu sist i tabellen men saknade nyckelspelare i 1-5 förlusten mot Västerås. Södertälje vann klart över Tingsryd med 5-0 senast. Södertälje har fem raka vinster mot Västervik och det finns inte mycket som talar för att den trenden vänder. Tvåan spikas.

Västerås – Tingsryd 1

Tre raka vinster för Västerås mot Tingsryd med tre raka förluster. I inbördes möten har Västerås 4-1 i matcher och att spika ettan här känns väldigt logiskt på alla sätt och vis.

Visby-Roma – Vallentuna 1×2

Båda lagen är starka i Östra Hockeyettan. Visby förlorade nyligen, men har vunnit fyra raka innan det. Vallentuna har varit överraskande bra och har fyra raka segrar. en jämn oviss match är därmed att vänta. Helgarderingen sitter bra här.

Vimmerby – Troja-Ljungby X2

Troja har inte imponerat poängmässigt, men deras prestationer har varit bättre än resultaten visar. Jag lutar åt ett kryss eller en vinst för Troja, men det kunde gå alla tre vägar. Vimmerby har två raka förluster i bagaget och jag kan mycket väl se att de lottlösa även ur detta möte. Troja har som sagt underpresterat därmed väljer jag att halvgardera, X2

Hela kupongen och speltipset

1.  AIK – Mora 1X2
2.  BIK Karlskoga – IF Björklöven 1X2
3.  Östersunds IK – Brynäs IF 2
4.  Almtuna IS – Nybro Vikings 12
5.  Västerviks IK – Södertälje SK 2
6.  Västerås IK – Tingsryds AIF 1
7.  Visby-Roma HK – IF Vallentuna 1X2
8.  Vimmerby HC – IF Troja-Ljungby X2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 oktober, 2023