Premier League: Blackpool – Chelsea

Blackpool tar emot Chelsea hemma på Bloomfield Road. Chelsea har en bra trend och är på väg uppåt i tabellen. Men de ligger fortfarande 12 poäng efter Manchester United, i Premier League, med två matcher mindre spelade. Och ska de ha en chans till att vinna ligan måste Chelsea vinna mot Blackpool. De bästa oddsen, just nu, är 10.75 på Blackpool och där oavgjort ger 5.70 hos Betfair. Det bästa oddset för en vinst för Chelsea är 1.35 hos Betsafe.

Blackpool har bara vunnit en av de senaste fem matcherna, om än mot Tottenham. Det är ett offensivt lag som kan göra många mål, men med en defensiv som lämnar mycket att önska. Chelsea har en bra trend och är pågång nu. Chelsea har chans att knappa in och hota Manchester United i toppen, om de vinner de två kommande matcherna. Så det är en ytterst viktig match för Chelsea.

Oddsen pekar på, och allt talar för, att Chelsea kommer att ta tre poäng borta mot Blackpool. :Betfair: och :Betsafe: ger dig de bästa oddsen på denna match.

Matchen börjar 21.00 och du kan se matchen på Viasat Sport HD, Fotboll eller Premier League HD

Se Blackpool – Chelsea live direkt i din dator.

Blackpools fem senaste matcher
Wolverhampton – Blackpool 4 – 0
Blackpool – Tottenham 3 – 1
Blackpool – Aston Villa 1 – 1
Everton – Blackpool 5 – 3
Blackpool – West Ham 1 – 3

Arsenals fem senaste matcher
Chelsea – Man Utd 2 – 1
FC Köpenhamn – Chelsea 0 – 2
Fulham – Chelsea 0 – 0
Chelsea – Liverpool 0 – 1
Sunderland – Chelsea 2 – 4

Aktuella odds

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 mars, 2011