Premier League: Chelsea – Manchester United

Ikväll klockan 20:45, bjuder Premier League på en stormatch. Chelsea kommer att ta emot Manchester United på Stamford Bridge. Det kommer som vanligt att bli ett tufft möte, lagen emellan. Kolla in de bästa och mest aktuella oddsen, just nu.

Manchester United leder Premier League med 15 poäng för Chelsea som ligger femma. Båda lagen har precis spelat Champions League, där United i helgen också slog Wigan med 4-0. Chelsea vann komfortabelt mot FC Köpenhamn, men det finns stridigheter i truppen som talar emot dem.

De rycktas om att Drogba inte kommer att starta matchen, troligtvis blir det nyförvärvet Fernando Torres eller Nicolas Anelka som får ta rollen som anfallare.

Manchester United har en mycket bättre formkurva i ligan än Chelsea. Statistiken talar dock till Chelseas fördel där de vunnit 7 av 19 hemmamatcher mot United. 8 av dessa matcher har slutat oavgjort och 4:a har United vunnit, tre med udda mål.

Chelsea måste vinna den här matchen för att slåss om en plats i Champions League nästa år. Hur som helst kommer det att bli en prestigekamp, där Chelsea förhoppningsvis bjuder på en offensiv fotboll.

Matchen börjar 20:45 och visas i Viasat HD, Viasat Sport HD och Viasat Premier League HD.

Se matchen live direkt i din dator.

Chelseas fem senaste matcher
FC Köpenhamn – Chelsea 0 – 2
Fulham – Chelsea 0 – 0
Chelsea – Liverpool 0 – 1
Sunderland – Chelsea 2 – 4
Bolton – Chelsea 0 – 4

Manchester Uniteds fem senaste matcher
Wigan – Man Utd 0 – 4
Marseille – Man Utd 0 – 0
Man Utd – Man City 2 – 1
Wolverhampton – Man Utd 2 – 1
Man Utd – Aston Villa 3 – 1

Mer statstik kan du hitta här.

Kolla in andra intressanta odds.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 mars, 2011