Premier League: Chelsea – Queens Park Rangers

Bottenlaget Queens Park Rangers kommer att möta Chelsea och enligt spelbolagen verkar det vara säkert vilket av lagen som kommer att gå segrande ur kvällens Premier League match. NordicBet sätter oddset för Chelsea som segrare till 1,18 medan oddset för vinst till QPR sätts till 15.00.

Matchtstart: 20.45
TV: Viasat

QPR har förlorat tre av sina fyra senaste matcher, sista med 3-0 mot Liverpool. Laget kommer att sakna Andrew Johnsson och Bobby Zamora i kvällens match, som båda lider av skador. Park Ji-sung har börjat träna, men kommer troligen inte att spela.

För Chelsea har det gått bättre och laget har vunnit alla sina senaste fyra matcher och ligger trea i tabellen. Däremot kommer man att sakna ett antal spelare i kvällens match, bland annat lagkapten John Terry och målvakten Petr Cech, som skadades i söndags. Han ersätts av Ross Turnbull. Det är också tveksamt om John Obi Mikel och Ryan Bertrand kommer att spela på grund av skador.

Ett spel på oavgjort mellan lagen hos NordicBet ger 6,25 gånger pengarna. Kanske kan detta vara värt en chansning om QPR är tillräckligt revanschsugna.

Besök NordicBet