Premier League: Leicester City – Manchester United

På lördagen tar Leicester emot Manchester United i ett högintressant möte i toppen av Premier League. Leicester vann senast lagen möttes på King Power Stadium, kan de göra det igen? Kikar vi på oddsen är de dock på Uniteds sida.

Matchstart: 18:30
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):3,25 – 3,45 – 2,35
Över/under 2,5 mål:2,05 – 1,81
Att båda lagen gör mål ja/nej: 1,78 – 2,02

Odds från betway

Leicester med en imponerande inledning på säsongen

Det var väl ingen som trodde att Leicester skulle vara i toppen av Premier League denna säsongen. Man har inlett säsongen på ett imponerande sätt och är det enda lag som nätat i alla de 13 matcherna som spelats. Mycket kan tillskrivas lagets Jamie Vardy som är inne i ett stim med 12 gjorda mål under säsongen och har även tangerat den gamla United-ikonen Ruud van Nistelrooy?s rekord med mål i 10 raka matcher.

Uniteds skadeläget ser bättre ut

Inför mötet mot Leicester ser skadeläget bättre ut för United.  Den tidigare skadade trion Wayne Rooney, Anthony Martial och Marouane Fellaini deltog alla i mötet mot PSV vilket innebär att de är bättre matchform mot Leicester. Antonio Valencia och Luke Shaw är sedan tidigare långtidsskadade och kommer inte att kunna delta. Kring Phil Jones, Michael Carrick and Ander Herrera är det fortfarande osäkert.

Leicester vann senast United gästade

United har en bra statistik mot Leicester på de tolv senaste mötena har United vunnit 11 och förlorat en. Uniteds förlust är dock närstående och förra säsongen så fick man se sig slagna på just XXXX med 5-3. Hemmavinsten förra säsongen kan Leicester ta med sig in i detta möte då man vet att man kan slå United på hemmaplan.

Båda lagen har bra form i Premier League

Något som Leicester givetvis kan ta med sig in i denna match är sina fyra raka segrar i Premier League. United har också en hyffsad, om man bortser från PSV-matchen, och har två raka vinster i Premier League, även om segern borta mot Watford satt långt inne.

United är oddsfavorit

Kikar vi på oddsen inför detta spännande toppmöte så talar de ändå till Uniteds fördel även om oddsen är relativt höga. Ett spel på gästande United som segrare ger 2,35 gånger pengarna hos betway och ett spel på  Leicester ger oddset 3,25.

Betway har tagit fram ett specialspel på matchen och gör laget målspruta Vardy mål i mötet och Leicester återigen vinner på hemmaplan mot United så får du oddset 4,50.