Premier League: Reading – Arsenal

I kväll ska Reading – Arsenal göra upp på Madejski Stadium. Med tanke på Readings senaste förluster är det kanske inte konstigt att Arsenal är favoriter hos spelbolagen.

Matchstart: Kl 21.00
TV: Viasat

Readings fem raka förluster talar och endast nio poäng i tabellen talar ett tydligt språk inför kvällens möte. Att laget spelar på hemmaplan kan kanske påverka utgången något, men enligt Arsenals manager Arsene Wenger har Arsenal relativt jämna och bra resultat från sina bortamatcher. Arsenal led dock ett stort nederlag genom att åka ut ur Capital One Cup när man slogs ut av ett League Two-lag, så Arsenals form kan också anses något osäker.

Hör du till dem som tror på en vinst för Reading kan det vara läge att lägga ett spel hos NordicBet till oddset 5.00. En vinst för Arsenal hos samma spelbolag ger 1.65 gånger pengarna.

Skador Reading

Readings Jason Roberts och Pavel Pogrebnyak kan vara tillbaka i spel efter sina skador, men kommer troligen inte att delta från matchstarten. Jimmy Kebe och Jem Karacan är tillbaka i träning, men kommer inte att spela. Sean Morrison och Alex McCarthy kommer inte heller att delta i matchen på grund av sina skador.

Skador Arsenal

När det gäller Arsenal kan Olivier Giroud vara tillbaka efter sitt ryggproblem och även Laurent Koscielny har återgått till träning efter sin lårskada. Theo Walcott ska bedömas, medan Andre Santos och Abou Diaby ska fortsätta att rehabiliterares.