Pressat Real i Vitryssland

Två omgångar återstår i gruppspelet i Champions League, och ikväll inleds den näst sista omgången. För formsvaga Real Madrid väntar en tuff bortamatch i Vitryssland.

Real Madrid vann visserligen i ligan i helgen, 1-0 på Recreativo, men innan dess föll de regerande mästarna mot Juventus i båda mötena, samt åkte ur cupen mot sensationslaget Real Union.

Resultat som satt igång spekulationerna kring tränaren Bernd Schusters vara eller icke vara. Nu är det upp till bevis för storlaget. Klarar man en tuff snömatch i Minsk? Här är oddsen på BATE Borisov-Real Madrid.

I samma grupp jagar Zenit St Petersburg Reals andraplats. Och man har klar fördel av att möta ett redan klart Juventus. Vi tror Zenit klarar uppgiften och tar tre poäng. Bästa oddset på Zenit har :eurobet: – 1,91.

I grupp E och F ser Manchester U och Villarreal, samt Lyon och Bayern München ut att avancera utan problem. Desto jämnare är det i grupp G där Arsenal toppar före Porto, Dynamo Kiev och Fenerbache.

Nyckelmatch i den gruppen är den mellan Arsenal och Dynamo Kiev. Vinner Arsenal säkrar man avancemang. Vinner Kiev blir den sista rundan riktigt dramatisk. Trots dålig form är engelsmännen favoriter till oddset 1,45 hos :expekt:.

Tisdagens Champions Leaguematcher med odds
Fenerbahce – Porto
Fiorentina – Lyon
Ålborg – Celtic
Arsenal – Dynamo Kiev
Bate Borisov – Real Madrid
Villarreal – Manchester U
Zenit – Juventus
Bayern München – Steaua Bukarest