Real Madrid tar revansch

Fredag igen och en ny helg med massor av spel att välja mellan. I helgen bjuds vi på två spännande seriefinaler. Samtidigt vill vi varna för Aston Villa som kan störa Arsenal.

Normalt hamnar fokus lätt på de stora ligorna i fotbollseuropa. Den här helgen riktar vi istället blickarna mot Ryssland och Holland där det spelas seriefinaler.

I Ryssland tar serietvåan CSKA Moskva emot redan klara ligavinnarna Rubin Kazan hemma på Luzjnikistadion. CSKA lär vara mer motiverat då man ska försvara sin andraplats och vinner denna seriefinal till oddset 1,55 hos :bwin:.

Även i Eredivisie laddas det för ett klassiskt möte mellan Ajax, med Rasmus Lindgren och Kennedy Bakicioglü, och PSV Eindhoven, med Andreas Isaksson. PSV har inte förlorat motsvarande match på de fyra senaste mötena, men matchen känns mycket svårtippad. Se oddsen mellan Ajax och PSV.

I England vill vi utfärda en varning för Aston Villa. Laget möter Arsenal på Emirates i London och hemmalaget är naturligtvis stora favoriter till oddset 1,50 hos :bet365:.

Aston Villa har dock kapacitet att störa, och för er som jagar ett lite högre odds kan samma bolags – :bet365: – 4,00 ggr pengarna vara ett bra spel.

Blickar vi söderut mot Spanien och La Liga tror vi stenhårt på ett revanschsuget Real Madrid som efter chockdebaclet i den inhemska cupen jagar tre poäng i bortamötet med Real Valladolid. Här är oddsen på Valladolid – Real Madrid.