Retur för IFK Göteborg

För en knapp vecka sedan var det schweiziska storlaget FC Basel på besök på nya Ullevi. 1 – 1 stod det på resultattavlan efter 90 minuter spelade. På onsdag åker IFK Göteborg på besök till EM-arenan St. Jakobs Park.

Att säga att spelbolagen och oddsen står på IFK Göteborgs sida är att ljuga. Rejält. Inte mer än runt 20 procent talar för att göteborgarna skulle ha mycket som en suck mot FC Basel. Trots att 1 – 1 är ett ganska bra resultat och att IFK inte alls var utspelade finns givetvis chansen men att FC Basel är starka på hemmaplan är allmänt känt.

IFK Göteborg måste också göra minst ett mål nere i Schweiz samtidigt som de helst också skall hålla nollan. En uppgift som inte blir speciellt enkel att reda ut. Mirakel har hänt tidigare men frågan är om det kommer ett i Schweiz på onsdag?

Oddsen för att Göteborg tar sig hela vägen fram till huvudturneringen har också kommit ut. Om oddsen för att ta sig vidare från andra omgången var höga så skall det inte talas om vad oddsen för att göteborgarna går hela vägen fram. Det ser sådär ut.

FC Basel – IFK Göteborg
1,70 – 3,40 – 4,20 :Bet365:

IFK Göteborg vidare till gruppspel i Champions Leauge
20,00 för JA – 1,01 för NEJ – :Unibet:

IFK Göteborg vinner Champions Leauge
1000,00 :Betsson: