Reza näste att lämna Idol

:ladbrokes-logo:Reza började starkt men de senaste fredagsfinalerna hennes framträdanden varit svaga och hennes uttal har varit under hård kritik. Reza hängde löst med Eddie förra veckan och denna vecka är det dags för Reza att lämna Idol till oddset 1,50 gånger pengarna.

Närmast efter Reza är Mariette som även hon har fått känna på hur det är att hänga löst som åker ut till 2,90 gånger pengarna. Ingen av de övriga tre deltagarna har någon gång hängt löst.

Tove går om Erik som favorit efter hennes otroligt starka uppträdanden och ger nu oddset 1,90. Erik ger 2,25 och Calle, som inte han heller har hängt löst än, ger 7 gånger pengarna för att vinna Idol 2009.

”Reza har fallit och vi tror inte att hon kommer att lyckas hänga kvar längre utan hon får sjunga sin sista sång i Idol på fredag. Publiken kan ha sympati för henne för att hon har fått stå emot så hård kritik från juryn vilket skulle kunna hålla henne kvar en vecka till. Tyvärr så tror vi dock inte att sympatin kan överväga hennes uppträdande och att hon trots allt blir utröstad”, säger Andreas Gillberg, Sverigechef :Ladbrokes: Norden.

Åker ur Idol på fredag – :Ladbrokes:

Reza Ninotyas Lindh – 1,50
Mariette Hansson – 2,90
Calle Kristiansson – 6,00