Riksdagsvalet: 81 procent av Betssons spelare tror på maktskifte

Hos spelbolaget Betsson pekar mycket på ett maktskifte i höst och större delen av deras spelare bettar på att Stefan Löfven tar över som stadsminister, trots att flera undersökningar visar att skillnaden mellan blocken minskar och ett ökat stöd till den sittande regeringen.

I ett pressmeddelande så meddelar spelbolaget Betsson att 81 procent av deras spelare lägger sina pengar på att Socialdemokraternas Stefan Löfven blir ny stadsminister efter valet och att bara 19 procent bettar på att Fredrik Reinfeldt sitter kvar. Och kollar vi på oddsen från spelbolaget så har ett spel på Löven minskat från 1,45 till oddset 1,30 och ett spel på Fredrik Reinfeldt 2,40 till oddset 2,90.

En anmärkningsvärd förändring av oddsen och tror du att Alliansen kommer att stänga gapet mellan blocken och slutligen vinna valet så är det väldigt fördelaktiga odds just nu.

Så säger Betsson i pressmeddelandet om de förändrade oddsen:
– Våra oddssättare använder alltifrån opinionsundersökningar till expertanalyser, men vi tittar även på hur våra spelare väljer att satsa sina pengar. Det är intressant att se hur spelandet från dag till dag ökar på Löfven och minskar på Reinfeldt, trots att de senaste opinionsundersökningarna visat att gapet sjunker, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

Gå till Betsson för att betta på Riksdagsvalet 2014