Rugby-VM: Inför kvällens premiär

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Rugby-VM drar igång i kväll och det innebär en och en halv månad av underhållning i världsklass. Nya Zeeland är regerande mästare från 2011 och vann mästerskapet på hemmaplan. Nu är det Englands tur att hålla i ett Rugby-VM och frågan är om även de kan vinna som arrangör?

Rugby-VM är kanske inte så stort i Sverige men det är en av de största publiksporterna i världen och årets arrangemang väntas dessutom bli större än någonsin med över fyra miljarder som följer VM:et. Årets Rugby-VM kommer att spelas i England med ett fåtal matcher i Wales, mellan den 18 september till och med den 31 oktober. Frankrike, Australien, England, Sydafrika och Nya Zeeland är stora Rugby-nationer men i VM tar även mindre nationer som Fiji, Tonga, Samoa och Namibia plats.

Läs mer om Rugby-VM

England favorit i fredagens premiär

Hemmanationen England inleder mästerskapet under fredagskvällen då man möter den lilla önationen Fiji. En engelsk premiärseger vore allt annat än en stor skräll då ett spel ger låga 1,02 gånger pengarna hos Unibet och ett spel på Fiji hela 14,00 gånger pengarna.

Hela spelschemat för Rugby-VM

Nya Zeeland favorit att försvara titeln och bli historisk

England är en av vinnarfavoriterna och Unibet håller dem som andrahandsfavorit att ta hem mästerskapet på hemmaplan till oddset 5,50. Nya Zeeland är dock den stora favoriten, och därmed bli den första nationen att försvarar en titel, till det relativt låga oddset 2,10.

De senaste oddsen på Rugby-VM hittar du hos Unibet

Så följer du Rugby-VM

Är du intresserad av att följa Rugby-VM så har Viasat förvärvat rättigheterna och kommer sända utvalda matcher. Dessutom kan du även följa mästerskapet i Viaplay.

Gå till Viaplay för att följa Rugby-VM

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 september, 2015