Rugby-VM: Wales mot Frankrike

Frankrike vann kvartsfinalen i det heta mötet med ärkerivalen England. Wales fick en enkel resa mot Irland och är även favoriter i lördagens semifinal mot Frankrike.

Frankrike har än så länge varit i två semifinaler i Rugby-VM, senast 1999 i just Wales, men har fått se sig besegrade båda gångerna. Och trots tre bronsmatcher har de bara vunnit en medalj och då 1995. Så Frankrike har verkligen mycket att se fram emot, ett lag som har varit splittrat under turneringen men vann, trots det, mot England i kvartsfinalen.

Wales har däremot imponerat än mer och vann mot Irland med förkrossande 22-1, frågan är om Frankrike kan ta sig samman och slå ett Wales som verkar ha siktet på ett guld.

Matchstart: 10:00 Lördagen den 15:e oktober
TV: Tv10
Livestreaming: viaplay.se

Odds för Wales mot Frankrike i Rugby-VM 2011

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 oktober, 2011