bet365

Ryssland vinner finalen i Ishockey-VM enligt oddsen

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Det blev inget hemmaguld för varken värdnationerna Finland eller Sverige i Ishockey-VM 2012. Istället kommer Ryssland och Slovakien att göra upp om guldet i kväll vid 19:00. Inte helt oväntat är Ryssland storfavorit mot ett Slovakien som har överraskat i detta VM.

Matstart: 19:00
Tv: Tv4

Slovakien är Ishockey-VM:s stora skräll. Först slog de ut stornationen Kanada i kvartsfinalen efter mycket dramatik i slutet av den sista perioden. I semifinalen mötte Slovakien ärkerivalen, och storebror, Tjeckien i en böljande match som Slovakien till slut vann med 3-1. Matchvinnarna för Slovakien i semifinalen var veteranen Miroslav Satan, 37 år, med två mål samt målvakten Jan Laco  som motade hela 36 skott från tjeckerna.

Ryssland har gått som tåget i denna turnering och har vunnit alla sina matcher. I kvartsfinalen slog de planenligt ut Norge och i semifinalen så nästan förnedrade de Finland med 6-2 efter stor show av storsjärnan Jevgenij Malkin som gjorde tre mål.

Slovakien har tagit ett VM-guld genom tiderna, 2002 när Sverige höll i mästerskapet, och då mötte de just Ryssland i finalen. Om Slovakien skulle göra om denna bedrift i kväll skulle det ses som en jätteskräll och ett praktfiasko för ett stjärnspäckat Ryssland. Oddsen för en vinst till Slovakien är höga 6,50 gånger pengarna hos Nordicbet som i motsats ger 1,32 om Ryssland skulle vinna dagens match och ta hem guldet.

< ?php $bet_obj_array = array(55342); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 maj, 2012