Så fungerar live betting hos de svenska spelbolag

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Live betting online

Live betting är något som verkligen har ökat i popularitet de senaste åren. Det är, precis som det låter på namnet, en möjlighet att betta live samtidigt som matchen eller eventet pågår. Här går vi igenom allt du behöver veta om just live betting.

Detta är live betting

Hos de flesta spelbolag kan du välja online betting i form av live eller pre-match. När du spelar pre-match har du normalt ett fast odds som du spelar på. När du spelar live ändras oddset ständigt baserat på det som händer på planen. Eftersom det råder ett så stort intresse kring live betting arbetar spelbolagen alltid på att utveckla det. Du kan till exempel se utförlig statistik om matcherna, vilket är ämnat att hjälpa dig att göra ett informerat val.

Streama samtidigt som du bettar

Något som många spelbolag erbjuder idag är möjlighet att live streama matcherna samtidigt som du lägger dina spel. Då kan du följa matchen själv och se hur matchbilden ser ut. Du kan till exempel se om ett lag pressar väldigt mycket och ligger på för ett mål. Då kan det vara läge att spela på att de ska göra nästa mål. Det är en av faktorerna som gör live betting spännande enligt många.

Ett av spelbolagen som erbjuder live streaming och har en riktigt bra tjänst för liv betting är bet365. Ett spelbolag som är ett av de stora aktörerna inom betting.

Live betta och streama kostnadsfritt hos bet365!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, konto hos bet365 krävs.

Bonusar för live betting?

I Sverige finns det en regel att spelbolag bara får dela ut en bonus per spelare. De spelbolag som har en sportsbook brukar då erbjuda någon form av oddsbonus. Den brukar inte vara specifik för live betting, utan går att använda för all form av betting. Om du vill ha lite extra pengar att betta för kan det vara bra att utnyttja en sådan bonus. Det är dock viktigt att du läser villkoren för bonusen så du vet vad som gäller. Du bör hålla ett extra öga på omsättningskravet.

De positiva med live betting

Många gånger har du säkert sett en match och förutspått vad som ska hända härnäst. Via live betting kan du utnyttja dessa kunskaper och förhoppningsvis vinna pengar. Att vinna är dock fortfarande aldrig någon garanti. Live odds är ofta högre än pre-match, vilket betyder att det finns bra möjligheter. Trots detta måste man komma ihåg att spela ansvarsfullt.

Vissa spelbolag är också bättre än andra. Därför är det också viktigt att välja spelsajt med omsorg och undvika sajter som minimerar din vinst. Du kan jämföra flera olika alternativ innan du väljer att registrera dig. Fundera på vad som är viktigt för dig som spelare och välj en spelsajt som passar.

Några goda råd

Det brukar inte vara någon brist på ligor och sporter att spela på, i alla fall om du väljer ett spelbolag med svensk licens. Om du vill öka dina chanser bör du välja en sport eller ett lag som du har bra kunskap om. Om du vill spela på en sport som du inte känner till rekommenderar vi att du läser på innan du lägger ett bet. Då har du större chans att få in ditt spel och gå med vinst.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 december, 2023