Så ser du Formel 1 live stream

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Formel 1 live stream %%currentyear%%

Finns det egentligen någon sport som kan matcha den upplevelse Formel 1-grenen genererar? Bilarnas otroliga fart och häftiga utseende, förarnas tuffhet, sportens historia och hjältarna bakom rattarna. För att inte glömma bort den laganda som måste finnas för att ett stall ska lyckas, rent teoretiskt är det faktiskt ett helt team bakom spakarna.

Så ser du F1 live stream 2024

I Sverige har också intresset för Formel 1 ökat på senare tid och vi har kunnat följa F1-VM på Viaplay de senaste säsongerna. Och nu kommer glada nyheter, för du kommer nämligen att kunna fortsätta följa den fartfyllda sporten hos den nordiska streamingtjänsten som fått förlängda rättigheter att live streama F1.

Under VM-säsongen 2024 är det återigen experterna Janne Blomqvist, Rickard Rydell och Björn Wirdheim som guidar svenska tittare inför och under racen.

Häng med för att ta reda på hur du live streamar Formel 1 2024 på Viaplay, och du vet väl att F1 dessutom bjuder på en spännande oddsmarknader? En av spelbolagen som bjuder på kanonodds på Formel 1 är Unibet.

Till Unibet

Hur ser man live stream på Viaplay?

Att streama Formel 1 är enkelt och som registrerad kund får du direkt tillgång i Viaplay-appen samt på webben. Antingen väljer du att titta på F1-loppen live eller i efterhand, upp till 48 timmar efter en tävling.

Förutom att sända racen i VM-serien i Formel 1 live streamar Viaplay även samtliga träningar och kvallopp. På så sätt behöver du inte komplettera med andra tjänster eller byta kanal. Allt från F1-världen finns samlat på en och samma plats, smidigare kan det knappast bli.

Vill du få ut så mycket som möjligt av Viaplays F1-streaming är tipset att använda F1-appen. Den ger dig tillgång till ett bredare utbud och dessutom häftiga kameravinklar som gör mycket för upplevelsen framför skärmen. Tänk dock på att F1-appen inte är en del av det abonnemang du köper utan laddas ner separat.

Till Viaplay

Vad är Viaplay Total?

Om det framför allt är motorsport och Formel 1 du vill live streama behöver du köpa Viaplay Total. Detta paket ger dig inte bara tillgång till alla F1-sändningar utan även ett oändligt utbud av andra sporthändelser. Följ vintersport, NHL, golf och streama alla stora europeiska fotbollsligor. Och som variation för idrottstittandet kan du kika på massor av filmer och serier som passar alla familjemedlemmar.

Du köper ditt Viaplay Total paket direkt på hemsidan och betalar sedan månadsavgift för ditt abonnemang. Om du händelsevis inte längre är intresserad av tjänsten kan du enkelt avsluta Viaplay Total när som helst. Det finns alltså ingen bindningstid i samband med ditt köp av abonnemanget.

Till Viaplay

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 maj, 2024