Så spelas EL- & CL-finalerna och så säger oddsen

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
Odds på final i Europa League & Champions League

Nu är det dags för klubblags-säsongerna att summeras med heta finaler i herrarnas och damernas Champions League och Europa League. Vi har kikat in oddsen från Bethard, som bland annat är emot Chelsea trots att man representeras i två av de tre finalerna.

Damernas Champions League-final

Damernas Champions League-final är först ut redan nu på söndag och möts gör Chelsea och Barcelona. Kikar vi på oddsen hos Bethard så är Barcelona klara favoriter. Just nu spelas Barcelona till låga 1.64 och Chelsea 4.20 gånger pengarna.

Fler odds på damernas Champions League-final >

Europa League-finalen

Europa League-finalen spelas som alltid på onsdagen samma vecka som Champions League-finalen, denna gång den 26 maj. En final där Villareal kommer att ställas mot Manchester United. Trots att Villareal skickade ut PL-giganten Arsenal i semifinalen så är Manchester United stor favorit hos Bethard. Ett bet just nu ger 1.74 på United och hela 4.80 på Villareal.

Fler odds på Europa League-finalen >

Herrarnas Champions League-final

I Champions League-finalen den 29 maj är det ett helengelskt möte mellan Chelsea och Manchester City. När lagen möttes tidigare i vår så vann Chelsea med 2-1 i Premier League. Men City har nu siktet på sin första Champions League-titel och har sett riktigt starka ut under åren i övrigt, som bland annat säkrade dem Premier League-titeln. Att City är favoriter i denna final kanske inte är förvånande ändå och spelas just nu till 2.00 hos Bethard. Ett bet på Chelsea ger just nu 3.80.

Fler odds på herrarnas Champions League-final

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 maj, 2021