Sarah Sjöström stor favorit till Bragdguldet 2017

Sarah Sjöström fick nyligen motta priset som Europas bästa kvinnliga idrottare och ska vi tro spelbolaget Unibet så är det stor chans att hon även får motta Bragdguldet.

Sarah Sjöström har ett imponerande år bakom sig med tre guldmedaljer och ett silver i VM. En bedrift inga andra kandidater om Bragdguldet kan mäta sig. Att hon är favorit till att få motta Bragdguldet är kanske ingen överraskning. Och kikar vi på oddsen hos Unibet så ger spelbolaget låga 1,60 gånger pengarna att Sjöström får motta priset för andra gången i sin karriär. Om hon skulle vinna så sällar hon sig till en sällsynt skara bestående av Anja Pärsson, Ingemar Stenmark och Björn Borg som har vunnit priset två gånger.

Om vi går efter Unibets odds är det svenska landslaget i fotboll som är den främsta utmanaren till Sjöström om Bragdguldet. Blågult stod verkligen för en bragdartad insats när de först tog sig igenom ett VM-kval med både Holland och Frankrike i gruppen för att sedan besegra Italien i play-off. Dock ger Unibet 3,75 gånger pengarna om Blågult får motta Bragdguldet.

Andra utmanare som Unibet håller högt på sin vinnarlista, dock till relativt höga odds, är Tre Kronor för VM-guldet till oddset 5,00 och Östersund som är vidare till Europa League-slutspelet till 10,00 gånger pengarna.

Se alla favoriter nedan med odds från Unibet.

Vem som får motta Bragdguldet kommer att offentliggöras den 5 december.

Gå till Unibet för att betta på din favorit till Bragdguldet

Oddsen att vinna Bragdguldet 2017

Sarah Sjöström 1,60
Herrlandslaget i fotboll 3,75
Herrlandslaget i ishockey 5,00
Östersunds FK 10,00
Peder Fredricson 15,00
Badou Jack 20,00
Charlotte Kalla 20,00
Tove Alexandersson 20,00
Anna Nordqvist 30,00
Daniel Ståhl 30,00
Sandra Näslund 50,00
Victor Öhling 50,00