Schlagerfestivalen: Favoriterna i Andra chansen

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Melodifestivalen odds

I helgen är det dags för andra chansen att avgöras i Schlagerfestivalen och nu ska de fyra sista platserna till finalen avgöras med tre solklara favoriter och en riktigt jämna duell.

Nu är det dags för den sista anhalten innan finalen i Schlagerfestivalen, vilket innebär Andra chansen. Där två från varje deltävling får just en andra chans att ta sig vidare till finalen.

Så säger oddsen

Bidragen som har gått vidare gör upp i dueller där vinnaren från varje duell går vidare till finalen. Oddssättarna hos Unibet ger Anis Don Demin och Felix Sandman låga odds att gå vidare och spelas just nu till låga 1,22 respektive 1,35 gånger pengarna. Men i duellen mellan Méndez feat. Alvaro Estrella och Drängarna är det tokjämnt, så jämnt det kan bli, och båd spelas till 1,85 gånger pengarna.

Senaste oddsen på Schlagerfestivalen hos Unibet

Paul Rey favorit mot Malou Prytz

I duellen mellan Malou Prytz och Paul Rey så har vi en klar favorit i Paul Rey som spelas till låga 1,50 hos NordicBet. Ett bet på Malou Prytz ger just nu 2,50 gånger pengarna.

Senaste oddsen på Schlagerfestivalen hos NordicBet

De möts i lördagens Andra chansen

Anis Don Demina ”Vem e som oss”
Ellen Benediktson & Simon Peyron ”Surface”

Malou Prytz ”Ballerina”
Paul Rey ”Talking in My Sleep”

Felix Sandman ”Boys with Emotions”
Frida Öhrn ”We Are One”

Méndez feat. Alvaro Estrella ”Vamos Amigos”
Drängarna ”Piga och dräng”

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 februari, 2020