Schlagerfestivalen: Favoriterna i deltävling 2

Schlagerfestivalen deltävling 4 odds och favoriter

På lördag ska den andra deltävlingen i Schlagerfestivalen gå av stapeln och trots ett startfält med flera veteraner så är det debutanten Paul Rey som är solklar favorit att gå vidare.

Favoriten till andra chansen i första deltävlingen

Den första deltävlingen i årets Schlagerfestival är nu avklarad. Och det blev en oväntad utgång där storfavoriten Felix Sandman inte gick direkt till finalen utan fick nöja sig med andra chansen. Istället var det andrahandsfavoriten Robin Bengtsson som tillsammans med The Mamas som spelades till oddset 3,00 hos Unibet.

Stjärnspäckat startfält på lördag

I lördagen andra deltävling i Göteborg så är det ett fullspäckat fält med återkommande artister som Linda Bengtzing, Anna Bergendahl, Dotter Mendez och Jan Johansen som ersätter diskade Thorsten Flinck.

Debutanten Paul Rey är oddsfavorit

Dock är det debutanten Paul Rey, med bidraget ”Talking in My Sleep”, som är den främsta favoriten i den andra deltävling entenligt oddsen. Och spelas just nu till det låga oddset 1,30, hos Unibet.

Senaste oddsen på Schlagerfestivalen hos Unibet

Jämför vi oddsen med den första deltävlingen så är spelbolaget mer försiktigt när det gäller det andra bidraget som gå vidare bakom ovanstående favorit.

Bakom favoriten Paul Rey så spelas Anna Bergendahl till 2,15, Klara Hammarström till 3,15, Mendez till 3,75 och Dotter till oddset 4,50.

De två veteranerna Bengtzing och Johansen hittar vi därmed längst ned i oddslistan hos Unibet till oddset 6,00 och 10,00.

Senaste oddsen på Schlagerfestivalen hos Unibet