Schlagerfestivalen: Favoriterna i deltävling 3

Schlagerfestivalen deltävling 4 odds och favoriter

Schlagerfestivalen har sitt tredje stopp nu på lördag i Luleå. Favoriterna har fallit så här långt och kikar vi på oddsen från Unibet så kommer det att bli en oviss deltävling med Mohombi som den främsta favoriten.

Två av de fyra deltävlingar är nu avklarade i Schlagerfestivalen. Återigen hade spelbolagen helt fel när de satte oddsen inför förra helgens andra deltävling. Paul Rey var solklar favorit att gå vidare men hans resa fortsätter genom andra chansen. Istället var det Anna Bergendahl som planenligt gick vidare tillsammans med Dotter som stod för en liten skräll.

Jämna odds inför deltävling 3 på lördag

Inför deltävling 3 denna helg så har vi en rysare, om vi kikar på Unibets odds. Unibets främsta favorit att gå vidare är Mohombi som spelas till låga 1,65 gånger pengarna. Därefter spelas Drängarna till oddset 2,10, Faith Kakembo till 2,15 och Mariette till 2,75 gånger pengarna. Med Anis Don Demina som outsider till oddset 3,75. De två bidragen med Albin Johnsén och Amanda Aasa är på förhand uträknade och spelas till hela 21,00 och 26,00 gånger pengarna.

Här hittar du hela startlistan >

Med andra ord, en väldigt svårtippad deltävling. Vilka bidrag hoppas och tror du på nu på lördag?

Senaste oddsen på Schlagerfestivalen hos Unibet