Schlagerfestivalen: Favoriterna i deltävling 4

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Melodifestivalen odds

Så var det dags för den sista deltävlingen i Schlagerfestivalen innan andra chansen. Och denna vecka har vi en solklar favorit i Hanna Ferm om vi kikar på oddsen från Unibet.

Senaste oddsen på Schlagerfestivalen hos Unibet

Idoler och comebacker är vad som präglar den fjärde och sista deltävlingen i årets Schlagerfestivalen.

Hanna Ferm är storfavorit att gå till final

Den stora snackisen inför denna deltävlingen är Hanna Ferm som blev trea i finalen förra året med LIAMOO. Och hon är nu stor favorit att ta sig förbi denna deltävling till låga oddset 1,15. Faktum är att spelbolagen har hållit hennes bidrag som en av de stora favoriterna att vinna finalen. Och hon lär vara en av de stora favoriterna om hon går vidare.

Senaste oddsen på Schlagerfestivalen hos Unibet

Jämnt i kampen om den andra finalplatsen

Andrahandsfavoriten i denna deltävling är inte självklar. Frida Öhrn, som gör comeback denna gång som soloartist, spelas just nu till oddset 2,10. Och Victor Crone, som tävlade för Estland i fjol, spelas till 2,15.

Nanne Grönvall är tillbaka!

Nanne Grönvall är också tillbaka i denna deltävling men blir nog en av alla gamla schlagerrävar som går bet i årets upplaga. Och hon ligger på sista plats i Unibets lista och spelas till hela 41,00 gånger pengarna att gå till final från denna deltävling.

Övriga deltagare i deltävlingen är duon Ellen Benediktson & Simon Peyron om spelas till oddset 4,00. Samt två Idol-debutanter i William Stridh som som spelas till 6,50 och sista men inte minst Jakob Karlberg som spelas till hela 36,00 gånger pengarna hos Unibet.

Senaste oddsen på Schlagerfestivalen hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 februari, 2020