Se Australian Open live på Unibet

:unibet-logo:Årets första Grand Slam har startat. Robin Söderling är fjärdeseedad i Australian Open och kanske kan svensken ta sin första Grand Slam-titel. Första steget är avverkat då Söderling i natt besegrade Potito Startace.

Unibet direktsänder från de sex största banorna under hela turneringen, det kostar 100 kr att få tillgång till samtliga sändningar. Tillbaka får du dessutom ett riskfritt spel på 100 kr på herrsingelfinalen.

Unibet har två erbjudanden ni kan välja mellan
– Är det en match du vill se kan du logga in i Livebettingklienten och klicka på matchen du vill kolla på. För att sätta igång livestreamingen spelar du för minst 50 kr på matchen i Livebettingklienten och sändningen startar automatiskt. Du kan sedan se alla matcher från den banan under resten av dagen.

– För att få tillgång till samtliga sex banor under hela turneringen betalar du en avgift på 100 kr. Du klickar på en av tennismatcherna i turneringen i Livebettingklienten och där kan du göra din betalning. Du får tillbaka, förutom sändningarna från Australian Open, ett riskfritt spel på 100 kr på herrsingelfinalen!

Besök Unibet idag och följ Australian Open