Se Barcelona – Tenerife live hos Unibet

Ikväll spelar Barcelona mot Tenerife. Mycket viktiga poäng står på spel inför den sista kampen om ligatiteln i förstadivisionen av den spanska ligan. Tv4 Sport visar hela matchen mellan Assyriska och Hammarby vilket gör att första halvlek uteblir av den spanska toppfotbollen. Hos Unibet ser du hela matchen helt gratis!
Se matchen här:

Unibet visar alltså hela matchen helt gratis i deras livebettingklient. :Unibet: sänder samtliga matcher från spanska högstaligan helt utan kostnad!

Dessutom kryddas tillställningen på Camp Nou lite extra med en tävling. Alla som spelar för 30 kr eller mer på Målskytt på Barca – Tenerife är med i utlottningen av 25 värdekoder på Csports sändningar från Allsvenskan.

Fem vinnare belönas med fem koder var.

Vinnaroddsen för matchen hittar du nedan.

< ?php $bet_obj_array = array(15234); include("oddsjamforelse/templates/odds_match.php"); ?>

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 4 maj, 2010