Se Tyskland – Sverige livestream

Sverige har ett av kvalets viktigaste matcher ikväll. Det är gruppens storfavorit, och världstvåan, Tyskland som stor för motståndet och på hemmaplan dessutom. Spelbolagen ger Sverige små chanser att vinna mötet, som du kan se livestream hos Unibet.

Matchstart: 20:45
TV: Kanal 5
Livestream: Unibet

Med tanke på de två senaste mötena i kvalet så är det inte mycket som talar för att Sverige kommer att kunna rubba Tyskland i kväll. Ett Tyskland som bland annat slog Irland med hela 6-1 i förra veckan, samtidigt som Sverige vann med uddamålet, 2-1, mot Färöarna.

Med Ola Toivonen och med ett frågetecken kring Johan Elmander har Sverige inte mycket att välja på när det kommer till valet av anfallare. Zlatan är alltid given längst fram, frågan är vem som göra honom sällskap och om man ska tolka Hamréns val vid det föregående mötet mot Färöarna står det mellan Mathias Ranégie och Marcus Berg. Om inte Elmander är 100% då kommer han att starta, det känns givet.

I övrigt väntas en defensiv uppställning för Sverige del med Holmén till vänster på mittfältet. Frågan är dock om Anders Svensson kommer att få en plats på mitten med tanke på hans positiva inhopp senast mot Färöarna. Sen är det fortfarande oklart om Martin Olsson kommer att kunna starta i kvällens match. Vi återkommer med den aktuella startelvan under dagen.

*Uppdaterat

Johan Elmander är tillräckligt frisk för att starta matchen ensam på topp, framför Zlatan. Precis som föranat kommer Samuel Holmén är husera till vänster på mittfältet, dock tillsammans med vänsterbacken Behrang Safari och inte Martin Olsson. På det defensiva mittfältet så petas Kim Källström och återigen så blir det bänken för Anders Svensson till förmån för Rasmus Elm och Pontus Wernbloom.

Sveriges startelva mot Tyskland

1 Andreas Isaksson – 2 Mikael Lustig, 4 Andreas Granqvist, 3 Jonas Olsson, 17 Behrang Safari – 16 Pontus Wernbloom, 6 Rasmus Elm – 7 Sebastian Larsson, 10 Zlatan Ibrahimovic, 18 Samuel Holmén – 11 Johan Elmander.

På bänken

5 Martin Olsson, 8 Anders Svensson, 9 Kim Källström, 12 Pär Hansson, 13 Adam Johansson, 14 Tobias Sana, 15 Michael Almebäck, 19 Alexander Kacaniklic, 20 Marcus Berg, 21 Christian Wilhelmsson, 22 Mathias Ranégie, 23 Johan Dahlin.

Källa: Svenskfotbolls.se

Bragdmatch krävs av Sverige

Ska Sverige ta med sig poäng i denna match krävs det en bragdmatch likt den mot Holland, i den sista kvalomgången till Fotbolls-EM, vilket innebar att Sverige tog en direktplats till mästerskapet. Nu är dock förutsättningarna annorlunda. Tyskland har allt att spela för och kommer inte att hålla tillbaka för fem öre. Ett Tyskland som ser starkare ut än på många år.

Tyskland storfavorit

Unibet håller också Tyskland som storfavorit mot Sverige och ett spel med hemmalaget som vinnare ger låga 1,25 gånger pengarna. Ett spel på Sverige ger höga 11,00 gånger pengarna.

Spela på Tyskland- Sverige och få fem free spins av Unibet

Spela minst 50 kronor på VM-kvalet hos Unibet så ger spelbolaget dig fem free spins på Gonzos Quest i deras Casino Red.Men innan du spelar glöm inte att anmäla dig till kampanjen på Unibets webbplats.

Unibet sänder mötet livestream

Tyskland – Sverige kommer att spelas på Olympiastadion i Berlin med star klockan 20:45. Matchen kommer  du att kunna följa i Kanal 5 eller livestream hos Unibet.