bet365

Serbien dagens drag

Söndagen inleds med mindre glamorösa Algeriet mot Slovenien och avslutas med Tyskland mot Australien. Dagens drag blir dock Serbien i mötet med Ghana. Känslan är att Serbien har något stort på gång och då oddset ligger över 2.00 spelar vi givetvis.

Vi börjar med den tidiga matchen. Algeriet mot Slovenien låter som en målsnål historia och 1-0 till slovenerna känns som ett logiskt resultat. Lagen har aldrig tidigare mötts, varken i VM eller i någon vänskapslandskamp och vi avstår spel på matchen.

Istället satsar vi slantarna på Serbien som har ett starkt lag på pappret och som vann en svår kvalgrupp före Frankrike.

Ghana är visserligen inget dåligt fotbollslag men här tror vi inte att man räcker till. Serbien spelas till oddset 2.25 på :unibet:.

Inga tidigare VM-möten lagen emellan.

Vi passar även på att sätta en slant på Tyskland i kvällsmatchen. Australien har ett hyfsat lag men får naturligtvis mycket svårt mot ett Tyskland som denna gång slår lite ur underläge.

Tyskland och Australien har mötts en gång tidigare i VM, 1974 i Hamburg. Då vann tyskarna med klara 3-0. Något liknande lär det bli nu. 1.55 på :Paf: spelas.

Skribent: Johan

Skriven den 13 juni, 2010