SHL: Frölunda – Skellefteå

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kvällens SHL har vi ett hett toppmöte när Frölunda tar emot Skellefteå. Oddsen talar till en hemmaseger men Skellefteå har radat upp segrar den senast tiden, kan man ta ytterligare en?

Matchstart: 19:00
TV: C More Hockey
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 2,20 – 4,25 – 2,75
Att vinna (1-2) 1,68 – 2,08
Över/under 4,5 mål: 1,62 – 2,15
Att båda lagen gör mål ja/nej:  1,12 – 5,25

Odds från betway

Frölunda och Skellefteå har ryckt ifrån i SHL-tabellen med Skellefteå i toppen på 55 poäng och Frölunda två poäng bakom med 53 poäng, hela 11 poäng före trean Växjö.

Skellefteå har radat upp segrar

Inför kvällens match i Scandinavium har Skellefteå dock psykologisk fördel, trots bortais. Frölunda går in i denna match med en bortaförlust mot Örebro samtidigt som Skellefteå radar upp segrar och har på så vis tagit över serieledningen.

Frölunda har vunnit de tre senaste mötena

De tre senaste mötena lagen emellan har dock slutat med seger till Frölunda, varv de två senaste var just i Scandinavium. Och när lagen möttes i början av oktober så vann Frölunda med förkrossande 6-2.

Ett Skellefteå med gott självförtroende har givetvis siktet på att revanschera sig efter förlusterna mot Frölunda och samtidigt dryga ut sin ledning i tabellen.

Frölunda knapp oddsfavorit

Kikar vi på oddsen från spelbolagen är de jämna på detta toppmöte. Frölunda är i kraft av hemmaplan ändå favorit och betway ger oddset 2,20 för en hemmaseger och 2,75 om Skellefteå skulle ta tre viktiga poäng.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 december, 2015