SHL: Inför premiären 2023/2024

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Spela med vinstboost på SHL hos Unibet - året ut!

Denna vecka ska den första omgången av SHL spelas. Växjö tog hem både grundserien och SM-guldet i våras. Men oddsen från Unibet ger inte det småländska laget något favoritskap inför säsongsstarten.

Så spelas SHL 2023/2024

SHL-premiären går av stapeln under torsdagen med en full omgång, på sju arenor runt om i landet. Grundserien kommer att fortsätta till och med den 12 mars. Därefter tar slutspelet vid och någon gång i slutet av april eller i början av maj kommer SHL-mästaren att lyfta Le Mat-Pokalen.

Nykomling inför denna säsongen är den klassiska klubben MODO, som äntligen har tagit sig upp igen. Dock på bekostnad av en annan klassisk klubb nämligen Brynäs som för första gången på över 60 år inte spelar i den högsta serien inom svensk ishockey.

Hur slutar SHL 2023/2024?

Att förutspå hur SHL-säsongen kommer att sluta är som alltid riktigt svårt. Även om Växjö gjorde det riktigt bra i fjol så har vi en rad andra klubbar som också är med i diskussionen. Detta avspeglas inte minst om vi tittar på vinnaroddsen hos spelbolaget Unibet.

Spelbolaget ger sex klubbar nästan lika stora chanser att vinna grundserien eller slutspelet. Nämligen Rögle, Färjestad, Frölunda, Skellefteå, Växjö och Luleå. I den sextetten är Rögle knapp knapp favorit hos Unibet och Luleå längst ned i vinnarlistan av SM-guldet. Dock är vinstchansen mellan de två snarlika, 13 procent mot 10 procent. Det är talande för hur ovisst spelbolaget ser på denna säsong.

Se oddsen nedan från Unibet.

Mitt speltips på säsongen 2023/2024

Det är som sagt en mycket oviss säsong vi har till mötes. Givetvis ska Växjö återigen hållas högt, men de har några spelartapp samt att lyckas två år i rad brukar vara svårt med den hårde konkurrens som råder. Jag skulle istället lägga min pengar på Skellefteå AIK. SAIK föll på målsnöre både i grundserien och sedermera i slutspelet. De har fått behålla samma gäng spelare och med tanke på den snöpliga fjolårssäsongen så borde det råda en revanschlusta inom laget.

Oddset 7.00 gånger pengarna hos Unibet är väldigt bra betalat för ett spel på att SAIK tar hem SM-guldet.

Spelschemat för SHL

Se kommande matcher i SHL nedan, med de bästa oddsen just nu.

Kommande matcher

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 september, 2023