SHL: Jämnt mellan Brynäs och HV71 i kväll

I kvällens omgång av SHL möts två formstarka lag när Brynäs tar emot HV71. Ska man tro oddsen från spelbolaget William Hill kommer det att bli jämnt.

Matstart: 19:00
TV: C More Live
Livestream:
C Sport
Odds (1-X-2):
2,35 – 3,80 – 2,80 (William Hill)

Efter en katastrofal inledning på säsongen är HV71 på väg tillbaka och klättrar sakta men säkert upp i SHL-tabellen. Inför kvällens bortamöte mot Brynäs så har HV71 åtta segrar på de nio senaste matcherna i SHL. Brynäs är också ett formstarkt lag och har gått segrande ur de fyra senaste matcherna.

Viktiga poäng för HV71

Kvällens möte är framförallt mycket viktigt för HV71 som ligger på nionde plats i tabellen och tar sig förbi Linköping vid en seger och är då endast ett poäng bakom Färjestad på 8:e plats i tabellen. Samtidigt så distanserar man sig från AIK och Örebro i botten av tabellen.

De nio senaste mötena lagen emellan har slutat med seger till HV71, även om fem av dess matcher var på övertid.

Brynäs knapp oddsfavorit

Kollar man på oddsen inför kvällens match är det jämnt. Spelbolaget William Hill håller Brynäs som knapp favorit till oddset 2,35 och ett spel på gästande HV71 ger 2,60 gånger pengarna. Skulle dock matchen sluta oavgjort, under ordinarie tid, går matchen till förlängning och då ger William Hill oddset 3,80.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 december, 2013