SHL: Kan Brynäs förbättra sitt dystra hemmafacit?

Brynäs har ett tungt hemmafacit med endast en seger på hemmais än så länge i SHL. I kväll tar man emot MODO och spelbolagen ger Brynäs en god chans att förbättra sin hemmastatistik.

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,00 – 4,00 – 3,10 (William Hill)

Det är inte konstigt att Brynäs har en sviktande publiksnitt hemma i Läkerol Arena. Än så länge har man endast mäktat med två segrar, en under ordinarie tid och en efter förlängning, på de sex matcher mat spelat hemma. Så Brynäs har mycket kvar att bevis för hemmafansen.

Brynäs tar i kväll emot ett MODO som har två raka vinster i ryggen och har precis fått tillbaka fjolårets succéback Kyle Cumiskey, en spelare som visade sig bli matchvinnare mot Färjestad senast. Dock är det ett skadedrabbat MODO som gästar Brynäs och som saknar flera spelar som Oscar Hedman, Gustav Possler, Joonas Lehtivuori och Mattias Ritola.

Trots Brynäs tunga hemmafacit tror spelbolaget William Hill på en seger till Brynäs under ordinarie tid. Ett spel på Brynäs hos spelbolaget ger just nu 2,00 gånger pengarna och motsvarande spel på gästande MODO ger 3,10 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 oktober, 2013